Menu
Your Cart

Zebra - Lambda Cihalotrin - 100 ml

Zebra - Lambda Cihalotrin - 100 ml
Zebra - Lambda Cihalotrin - 100 ml

ZEBRA

Insecticid

lambda cihalotrin 50 g/l
 

Producator: GLOBACHEM BE
Ambalaj: 1L

CulturaSpectru de actiuneDoza pe ha
cartofgandacul din Colorado0,2 l/ha
Graueurigaster0,125-0.2 l/ha
marCydia pomonella0,2 l/ha

 

Zebra este omologat la cereale în doză 0.2L/ha(la adulţi) sau 0.125L/ha atunci când 30% din larve sunt de vârsta a treia(Timp de pauză: 28 zile), cultura de cartof pentru combaterea gândacului din Colorado în doză de 0.2 l/ha(Timp de pauz[:14 zile) si măr, cu doza 0.15 L/ha(Timp de pauză:14 zile).

ZEBRA este un insecticid foliar(concentrat emulsionabil) ce se prezintă sub formă de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben- pal. Mod de acţiune: ZEBRA este un insecticid piretroid, foarte eficient, cu acţiune de contact şi ingestie asupra unei game largi de dăunători. Imediat după aplicare, substanţa activă, lambda-cihalotrin, penetrează cuticula insectei acţionând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care paralizează şi mor.

Mod de utilizare: ZEBRA se aplică prin stropiri, la avertizare, în timpul perioadei de vegetaţie. Se umple pe jumătate rezervorul maşinii de stropit cu apă, se adaugă cantitatea de produs necesară şi se completează cu apă, agitându-se continuu până la umplere. Se recomandă o acoperire cât mai uniformă a culturilor tratate pentru un efect maxim de combatere. A se evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei, când dăunătorii sunt puţin expuşi şi fotodegradarea este intensă.

Compatibilitate: Produsul ZEBRA este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor folosite în mod curent, cu excepţia polisulfurilor de calciu şi bariu, a zemei bordeleze sau a altor produse puternic alcaline. Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilităţi şi efectuaţi un test înainte de utilizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: in stoc
  • Model: 338

Cumperi mai mult, platesti mai putin

CantitatePretReducere
3+33,00Lei-2,00Lei
7+31,50Lei-3,50Lei
12+30,00Lei-5,00Lei
35,00Lei