Menu
Your Cart

Vitadin Seed 6FS - 100 ml

Vitadin Seed 6FS - 100 ml
Vitadin Seed 6FS - 100 ml

Vitadin Seed 6FS - 100 ml

Fungicid tratament samanta

Formulare: Suspensie concentrata pentru tratament seminte

Substanta activa: 60g/l tebuconazol 

Tip de actiune: sistemica

Proprietati fizico-chimice: Vitadin Seed 6FS este un fungicid formulat pentru tratament la samanta, se prezinta sub forma de suspensie fina, mobila cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare rosie ce contine 60 g/l tebuconazol.

Mod de actiune: Vitadin Seed 6 FS actioneaza asupra agentilor patogeni localizati in interiorul semintelor de cereale paioase, cat si pe suprafata acestora. Dupa tratament, substanta activa patrunde in samanta si apoi in plantutele tinere, protejandu-le pe o perioada indelungata. Fiind un fungicid sistemic, actioneaza prin inhibarea biosintezei ergosterorului in peretii celulari ai agentilor patogeni tinta. 

Momentul aplicarii/pregatirea solutiei: Tratamentul se aplica la semintele de grau/orz destinate insamantarii. Doza recomandata este de 0,5 L produs/tona de samanta. Avand formulare lichida, produsul se dizolva usor si se repartizeaza uniform pe suprafata semintelor , asigurandu-le o protectie buna. Produsul se amesteca cu apa in raport de 1:5 - 1:10 (100 ml produs la 500 ml - 1 L apa) in functie de tipul masinii cu care se aplica tratamentul.

Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea fungicidelor si insecticidelor (imidacloprid) utilizate in tratamentul semintelor. 

Grau - Malura; Fuzarioza - 0,5 L/tona - inainte de semanat

Orz - Taciunele ; Sfasierea frunzelor - 0,5 L/tona - Inainte de semanat.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: in stoc
  • Model: 316

Cumperi mai mult, platesti mai putin

CantitatePretReducere
3+12,00Lei-1,00Lei
7+11,00Lei-2,00Lei
12+10,00Lei-3,00Lei
13,00Lei