Menu
Your Cart

Mospilan 20 SG - 3 gr.

Mospilan 20 SG - 3 gr.
Mospilan 20 SG - 3 gr.
Hot
Mospilan 20 SG - 3 gr.
Mospilan 20 SG - 3 gr.
Mospilan 20 SG - 3 gr.

Mospilan 20 SG

Insecticid sistemic

Substanta activa: Acetamiprid

Proprietati fizico-chimice: Mospilan 20 SG, se prezintă sub formă de granule, omogene, fără tendință de sfărâmare, de culoare albastră.

Mod de actiune: Mospilan 20 SG, prezintă acțiune rapidă, afectând sistemul nervos al insectelor care paralizează și mor. Acționează asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larvă-adult).

Momentul aplicarii: Se va aplica la avertizare sau la apariția dăunătorilor în cultură, când depășesc pragul minim de dăunare.

Pregatirea solutiei: Se umple rezervorul mașinii de tratat până la jumătate, se adaugă cantitatea calculată de produs și apoi se completează cu restul de apă. Se va agita bine soluția de stropit în timpul umplerii și aplicării.

Metoda de aplicare: Se vor folosi echipamente specifice culturilor din câmp sau spații protejate. Volumul de soluție este cel specific fiecărei culturi.

Compatibilitate: Poate fi amestect în rezervor cu alte produse de protecția plantelor sau fertilizanți foliari, dar este recomandat înainte să se facă un test fizico-chimic pentru amestecul preconizat. Pentru o folosire corectă consultați tabelele de compatibilități.

Timp de pauza: Intervalul de timp de la aplicarea ultimului tratament până la recoltare este de 7 zile cartof; 3 zile ardei, castraveți; 7 zile varză; 14 zile ceapă, măr, păr, prun.

Curatarea echipamentului: Utilajele se vor spăla cu jet de presiune în zone special amenajate, prevăzute cu baze de inactivare a produselor de protecția plantelor din apele de spălare.

Omologari:

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: in stoc
  • Model: 18

Cumperi mai mult, platesti mai putin

CantitatePretReducere
10+4,10Lei-0,90Lei
20+3,15Lei-1,85Lei
5,00Lei