Menu
Your Cart

Informatii livrare


Livrare


Orice comandă plasată pe site este supusă confirmării de către un reprezentant DepozitDePesticide.ro.


După plasarea comenzii, aceasta va fi procesată şi expediată în cel mult 48 ore pentru cele mai multe dintre produsele noastre, în funcție de disponibilitatea stocurilor. Livrarea se face prin curier rapid, la adresa specificată de dvs. în cazul comenzii.


Costuri


Pentru livrarea în România, costurile diferă în funcție de greutatea și de dimensiunile fiecărei comenzi. Pentru a afla detalii, vizualizați grija de prețuri a curierului. ATENȚIE. Costul de transport se poate afla și în momentul în care dați comandă de un produs. Acesta va fi afișat separat pe factură.


Pentru livrarea în străinătate trebuie să vă adaptați la condițiile și prețurile EU. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 500 lei.


Politica de Retur


"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. - Art. 4, B Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. Clienţii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original nedeschis, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ATENTIE. Produsele pot fi reprimite doar în aceeași stare în care au fost trimise, nedesfăcute, nefolosite, în ambalajul original.