Menu
Your Cart

Karate Zeon - 2 ml.

Karate Zeon - 2 ml.
Karate Zeon - 2 ml.
Hot
Karate Zeon - 2 ml.
Karate Zeon - 2 ml.
Karate Zeon - 2 ml.

Karate Zeon 

Insecticid de contact

Compozitie: 50g/l lambda-cihalotrin

Familia chimica: Piretroizi

Formulare: Suspensie de microcapsule

Mod de actiune: contact; ingestie

Karate Zeon este un insecticid de contact care, pe lângă efectul rapid și de șoc împotriva dăunătorilor, oferă cea mai lungă perioadă de protecție, datorită tehnologiei Zeon. Formularea în capsule Zeon permite ca o cantitate optimă de insecticid să ajungă pe plantă, fără pierderi în atmosferă la aplicare.
După aplicarea produsului, substanţa activă penetrează rapid cuticula insectei acţionând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care paralizează şi mor repede.

Karate Zeon este un insecticid piretroid, eficient, cu o puternică acţiune de contact şi ingestie asupra adulților și larvelor unei game largi de dăunători.

Eliberarea treptată a insecticidului din capsule determină formarea unui depozit stabil pe suprafaţa plantelor, rezistent la acţiunea razelor UV şi a precipitaţiilor.

Sfaturi de aplicare

Compatibilate:

Karate Zeon este compatibil cu numeroase produse de protecţia plantelor. Înainte de utilizare se vor consulta tabelele cu compatibilităţi. Se recomandă efectuarea unui test pe cultura respectivă.

Pregatirea solutiei:

 

Se dizolvă Karate Zeon se adaugă în rezervorul maşinii de stropit, umplut pe jumătate cu apă curată, după care se completează cu restul de volum de apă, agitându-se continuu până la umplere. Sistemul de agitare se va menţine pornit şi în timpul aplicării.

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: in stoc
  • Model: 12

Cumperi mai mult, platesti mai putin

CantitatePretReducere
10+3,25Lei-0,60Lei
20+2,65Lei-1,20Lei
3,85Lei