Menu
Your Cart

Despre noi

Depozitdepesticide.ro - Pentru recolte de viitor!

Cine suntem

Suntem o echipă de oameni ambițioși, dornici să împărtășim cu ceilalți vasta experiență din domeniul agricol, pe care am adunat-o în spate de-a lungul anilor. Am format această echipă din dorința de a îmbina utilul cu plăcutul. În momentul lansării proiectului „DepozitDePesticide.ro” aveam deja două fitofarmacii în funcțiune și fiecare dintre noi ne ocupam de foarte mult timp cu activități de comerț cu amănuntul în domeniul agricol. Așadar, în anul 2013, într-o zi de vară însorită, ne-am hotărât să transformăm munca în placere. Așa a luat naștere proiectul “DepozitDePesticide.ro”.

Ce facem

Cu ajutorul magazinului online „DepozitDePesticide.ro” dorim să aducem clienților mai aproape soluțiile ideale pentru recolte de viitor. De ce să petreceți ore întregi pe drumuri sau în fața rafturilor, pentru anumite lucruri și produse pe care le puteți găsi la doar câteva click-uri distanță? Știm că timpul dumneavoastră este limitat și prețios. De aceea, scopul nostru este unul clar. Ne dorim să creștem împreună muncind și să vă oferim cele mai avantajoase soluții pentru dezvoltarea unor recolte roditoare!

De ce să ne alegeți pe noi

Noi am dezvoltat întregul magazin online “DepozitDePesticide.ro” conform unui principiu simplu: Nu trebuie să plătiți averi pentru produsele de calitate.

Preț competitiv

Am ales conceptul de Depozit, deoarece noi ne străduim să oferim fiecare produs comercializat la un preț competitiv. Vă vom aștepta mereu cu oferte speciale.

Calitate superioară

De asemenea, ne asigurăm că fiecare produs respectă standardele de calitate ale pieței. Fiecare produs reflect așteptările consumatorilor și respectă tendințele de pe piață.

Stocuri diverse

Nu în ultimul rând, oferta noastră se bazează pe diversitate. Dorim să vă punem la dispoziție cât mai multe produse și soluții pentru recolta dumneavoastră.