Menu
Your Cart

Clarimi 4 SL - 1 L

Clarimi 4 SL - 1 L
Nou
Clarimi 4 SL - 1 L

CLARIMI 4 SL
Producator: Sharda
Substanta activa: Imazamox 40 g/l

Mod de actiune: CLARIMI 4 SL este un erbicid selectiv, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din cultura de floarea-soarelui, infiintata cu hibrizi rezistenti la IMAZAMOX. Se aplica in timpul vegetatiei, cand buruienile sunt mici. Produsul este preluat atat prin frunze cat si prin radacini. Pe sol, are efect rezidual, prin care impiedica aparitia unui nou val de buruieni.
CLARIMI 4 SL combate buruienile problema, printre care cornacii (Xanthium strumarium), zarna (Solanum nigrum), lupoaia (Orobanche spp.), teisorul (Abutilon theophasti), stirul (Amarantrus retroflexus), trepadatoarea (Mercurialis annua), etc.

 

CulturaBuruieni combătuteDozaMod de aplicare
Hibrizi de floarea-soareluiDicotiledonate1,25 l/haPostemergent
rezistenti la Imazamox(BBCH 12-18)

Instructiuni de utilizare: Se aplica postemergent, o singura data pe sezon, cand buruienile sunt mici (2-4 frunze). Plantele de floarea-soarelui trebuie sa fie în stadiul fenologic de 4 – 8 frunze (pentru combatrea lupoaiei în faza de 6-8 frunze). Pentru grabirea efectului de uscare a buruienilor, se poate aplica in amestec cu un adjuvant.

Tehnica de aplicare: CLARIMI 4 SL poate fi aplicat cu echipamente convenționale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate, conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 100 – 400 l/ha.

Se va aplica cu grija in apropierea apelor, in asa fel incat produsul sa nu ajunga sa le contamineze. Pentru aceasta se va regla atent si se va cunoaste latimea de lucru a aplicatoarelor. Dupa terminarea lucrului, masinile vor fi golite si curatate in camp de resturi sau urme de produs.

Nu se prepara mai multa solutie decat cea necesara. La prepararea solutiei, se umple pana la jumatate cu apa rezervorul masinii si se porneste agitatorul. Se adauga produsul de tratat si apoi se completeaza cu apa pana la umplerea rezervorului.

Compatibilitate: Produsul este compatibil in amestec cu alte produse de protectia plantelor. Inainte de utilizare se va face un test de compatibilitate fizica si de comportare a plantelor de floarea-soarelui, dupa stropirea cu acel amestec.

Selectivitate/Toleranta culturii: CLARIMI 4 SL are efect rezidual. De aceea dupa aplicare se va tine cont de perioada de restrictie pana la infiintarea culturii urmatoare, astfel: pentru cereale paioase – 4 luni, pentru porumb, legume, cartofi – 9 luni, pentru rapita, sfecla de zahar – 18 luni. In cazul intoarcerii unei culturi erbicidate cu CLARIMI 4 SL, se va putea semana imediat floarea- soarelui rezistenta sau soia.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: in stoc
  • Model: 376
175,00Lei