Menu
Your Cart

Stomp Aqua - 100 ML

Stomp Aqua - 100 ML
Stomp Aqua - 100 ML
Stomp Aqua - 100 ML
Stomp Aqua - 100 ML
Stomp Aqua - 100 ML

Stomp Aqua

Substanta activa: 455 g/l Pendimetalin

STOMP® AQUA este un erbicid pe bază de pendimetalin, din clasa dinitroaniline.

Erbicid pelicular care se absoarbe prin vârfurile de creștere coleoptil / hipocotil.

Mod de actiune: STOMP® AQUA este un erbicid pe bază de pendimetalin, din clasa dinitroaniline. Este un erbicid aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale şi a unor specii de dicotiledonate anuale. Inhibă atât diviziunea celulei cât şi alungirea acesteia în meristemul rădăcinilor. Dezvoltarea buruienilor este stopată direct, ca urmare a absorbţiei prin vârfurile de creştere coleoptil / hipocotil. Buruienile mor imediat după germinare sau răsărire, fiind eliminate timpuriu din competiţie.

STOMP® AQUA are selectivitate fiziologică la soia, floarea soarelui, caz în care se poate încorpora. Selectivitatea poziţională se manifestă la porumb, ceapă, cartof şi legume, caz în care nu trebuie încorporat

Recomandari: Perioada şi modul de aplicare al erbicidului STOMP® AQUA sunt stabilite în funcţie de selectivitatea manifestată de speciile cultivate. Pentru legumele care se cultivă prin răsad, produsul se aplica cu 1-3 zile înaintea transplantării.

Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit. Se recomandă utilizarea în doză de 1-4 l/ha în 200-400 apă/ha. Pentru o eficacitate optimă se recomandă ca solul să aibă o umiditate corespunzătoare și să fie pregătit în prealabil, fără să aibă bulgări.

 

Omologari:

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: in stoc
  • Model: 312

Cumperi mai mult, platesti mai putin

CantitatePretReducere
3+22,70Lei-1,60Lei
6+21,05Lei-3,25Lei
24,30Lei