Menu
Your Cart

Luna Experience 400 SC - 10 ML

Luna Experience 400 SC - 10 ML
Nou
Luna Experience 400 SC - 10 ML

LUNA EXPERIENCE - 100 ML

Producator: Bayer AG, Germania

Substanta activa: Fluopiram 200 g/l + Tebuconazol 200 g/l

Fungicid pentru combaterea bolilor la mar si prun.

Mod de actiune: Luna Experience contine fluopiram, o substanta activa noua, cu proprietati penetrante si translaminare, foarte eficace asupra unui spectru larg de patogeni in tratamente preventive. In ciclul de dezvoltare al patogenilor, fluopiram actioneaza in toate stadiile, inhiband germinatia sporilor, cresterea tubului germinativ, cresterea miceliului si sporularea. Tebuconazol are actiune sistemica si prezinta proprietati preventive, curative si uneori eradicative care ii confera un spectru larg de activitate. Sunt protejate frunzele, lastarii, florile si organele fructifere. 

CulturaAgentul patogenDoza
MarRapan (Venturia inequalis),

 

Fainarea (Podosphaera leucotricha)

0,75 l/ha (0,05%)
PrunMonilioze (Monilinia laxa si Monilinia fructigena) Patarea rosie a frunzelor de prun (Polystigma rubrum)0,5 l/ha (0,05%)

Mod de utilizare: Mar: se utilizeaza la doza de 0,75 l/ha (0,05% in 1500 l apa) pentru combaterea fainarii (Podosphaera leuchotricha) si a rapanului (Venturia inaequalis). Tratamentele se efectueaza incepand cu faza de buton roz (BBCH 57) pana la faza de coacere a fructelor-recoltarea fructelor (BBCH 87). Se efectueaza maximum 2 tratamente la avertizare, la un interval minim de 7 zile. Timp de pauza inainte de recoltare: 14 zile. 

 Prun: se utilizeaza la doza de 0,5 l/ha (0,05% in 1000 l apa) pentru combaterea moniliozelor (Monilinia laxa si Monilinia fructigena) si a patarii rosii a frunzelor de prun (Polystigma rubrum). Se efectueaza maximum 3 tratamente pe sezon, primul incepand cu faza de buton alb (BBCH 57) pana la inceputul colorarii fructelor (BBCH 81). Intervalul intre tratamente este de 7-10 zile. Timp de pauza inainte de recoltare: 7 zile. 

 Luna Experience 400 SC aplicat la dozele omologate este in general bine tolerat de plante si nu se manifesta fenomene de fitotoxicitate. La unele soiuri de mar (ex. Golden) pot aparea fenomene de fitotoxicitate (plasa). Testele de eficacitate biologica au fost efectuate numai cu Luna Experience 400 SC, de aceea orice alta combinatie se face pe proprie raspundere. Inaintea utilizarii in amestec cu alte produse (fungicide, ingrasaminte lichide) se recomanda a se efectua un test de compatibilitate fizico-chimica intr-un volum mai mic de solutie, urmat de un microtest biologic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: in stoc
  • Model: 427

Cumperi mai mult, platesti mai putin

CantitatePretReducere
5+6,50Lei-0,50Lei
15+6,00Lei-1,00Lei
7,00Lei